You are visitors number :

Sunday, December 7, 2008

Snakehead & Talapia Paradise?

Went to the pond in Fajar Perdana, Mile 7 few days ago. Managed to capture these pictures. Some of my friends told me that they always fish for big snakeheads and talapia here. I'm not sure about that as I'm not so good with freshwater fishing. Will need to learn more about freshwater fishing.

4 comments:

mizlan said...

wooo..tmpt cantik tu bos!try tgk ada buih2 dkt2 rumput..klu ada dalak mesti ada..tp klu anak ikan banyak mean dalak kurang..mcm aku mau test tmpt ni bos..geramnya aku tgk

rodney said...

ini la masalahnya. tiada pun aku tgk water boiling di area ni. mungkin dekat sangat dgn rumah orang.habis haruan tu diorang tuba atau pancing....

mizlan said...

tmpt cantik..sayangnya klu org rambat..abislah..nt leh try..mustahil sandakan xda dalak

rodney said...

bukan sandakan tada dalak, tapi aku yang kurang sikit mengXplore lubuk dalak ni. ikan air tawar ni kurang sikit tapi mau juga try dapat haruan saiz MEGAMALL....kekeke